Mer motivation för träning med en personlig tränare

Träning är för en del väldigt lätt medan det är betydligt svårare för andra, jag är en av de som har svårare för träning. För er som sitter i samma sits kommer jag idag ge er ett tips som har fungerat väldigt bra för mig, vilket involverar en personlig tränare i Kumla.

Under hela mitt liv har jag haft väldigt svårt för träning, jag tycker inte alls att det är roligt och har därför inte heller prioriterat det. Det har i sin tur lett till att jag har gått upp lite i vikt och inte känt mig hälsosam. Vid några olika tillfällen har jag därför försökt mig på att börja träna men det håller inte i sig länge alls. Därför har jag försökt hitta olika saker som kan göra mig motiverad till att fortsätta träning. Det enda som faktiskt har fungerat för mig var när jag tog kontakt med en personlig tränare i Kumla och fick hans hjälp med att hitta träning som passade för mig, det har verkligen varit motiverade att få hjälp med träningen. Min personliga tränare driver även ett företag som heter Training for quality – by Meyer, om ni skulle vilja veta mer om honom kan ni trycka på länken i början av inlägget. Det som jag känner är bäst med att ha en personlig tränare är att man faktiskt har en tid att passa så att man kommer iväg till gymmet och kan träna, det är ofta det som har varit det svåraste för mig nämligen. Sedan jag började få hans hjälp med träningen har jag till och med börjat tycka att det är roligt att träna, något som jag aldrig tidigare har känt. Mitt tips till er som inte tycker att träning är roligt eller om ni tycker det är svårt men ändå vill kunna träna för er hälsa eller liknande är att ni ska ta kontakt med en personlig tränare för att få igång motivationen. Skulle ni bo i närheten och är intresserad av en duktig personlig tränare i Kumla kan jag verkligen rekommendera er om att kolla in Traing for quality – by Meyer.