Mellansvenska Städ AB

Hej på er alla läsare och vad kul att ni tar er tid att läsa här i min blogg. Idag kommer det att handla om hur jag som företagare får mycket fin och bra hjälp av en städfirma i Östersund när det gäller min kontorsstädning. Jag har anlitat ett företag som heter Mellansvenska Städ AB och denna firma hjälper till med allehanda typer av städuppdrag både för privatpersoner och egna företagare som jag. Jag hoppas att ni ska finna läsningen intressant för kanske är det så att också ni överväger att anlita en städfirma till just ert företag? Eller kanske ni behöver ha hjälp med er städning därhemma? Jag har märkt att det blir allt vanligare att människor anlitar sig av ett städföretag. Detta är ju riktigt bra och dessutom prisvärt eftersom det här rotavdraget finns! 

 

Jag äger ett företag med stora lokaler där vi har vår produktion, och flera kontor där vi har administrationen. Jag insåg för några månader sedan att jag var i behov av kontorsstädning. Vi har många besökare som kommer hit till kontoret, och i vår produktion stökas det ner en hel del. Vi har öppet året om och vissa väderlekar som då det regnar, snöar eller slaskar, är vi utsatta för nedsmutsning. Tack vare att Mellansvenska Städ AB kommer hit en gång i veckan och städar till en rimlig kostnad är nu företagets lokaler rena, hälsosamma och dammfria. Oavsett om du har ett stort eller litet behov av städning, rekommenderar jag dig att anlita detta städföretag i Östersund. De anpassar sin städning efter ditt behov. På deras hemsida kan du läsa mer om vad de kan hjälpa till med, till exempel inom hemstädning. 

Du gillar kanske också...