Ett bra flytt- och städföretag i Solna

God eftermiddag på er alla läsare och riktigt kul att ni kikar in här på bloggen idag igen. Det är en vacker senvinterdag ute och jag har precis kommit in ifrån trädgården här i Solna. Det har varit riktigt tufft och mycket att göra de senaste månaderna med flytten. Det hade aldrig funkat om jag inte anlitat en flyttfirma i Solna som heter GL Flytt & Städ. Det var en riktigt god hjälp som jag fick av det här företaget både med att flytta och med att flyttstäda. Att flyttstäda kan vara särskilt besvärligt men i och med att jag anlitade denna firma slapp jag slita ut mig. Till GL Flytt & Städ kan man vända sig om man söker en flyttfirma eller ett städföretag i Stockholmsområdet, till exempel i Solna. 

  

Det har nu gått ett par månader sedan flyttlasset gick. Jag flyttade in i ett radhus här i Solna efter 12 år i villa. Villan skulle tömmas på allt och som lax på löken skulle den flyttstädas! Tack vare att GL Flytt &Städ har hjälpt mig med den tunga flyttstädningen gick det ändå rätt så bra med allt det andra som hörde till flytten. De som städade villan arbetade målinriktat och snabbt. Det var ett ganska stort jobb men så sa en i personalen på GL Flytt & Städ att inget jobb för stort och inte heller för litet. Nu återstår det inte så mycket för det mesta har kommit på plats i mitt nya hem i Solna och jag har möblerat och inrett så som jag vill ha det. Jag är väldigt belåten för all den kvalitativa hjälp jag fått av GL Flytt & Städ och som ni förstår så vill jag ju verkligen rekommendera er som är i behov av en flyttfirma i Solna, eller av ett städföretag, att anlita GL Flytt & Städ. 

Du gillar kanske också...